Skip to content

HAKKIMIZDA

Uzun senelerdir nakliyat sektöründe yerini alan Proses Nakliyat, deneyimli ekibiyle beraber en uygun avantajları sunmaya devam etmektedir. Kurumsal bir bakış açısı ile nakliye taşımacılığı yaparken şehirler arası nakliyat ve evden eve taşımacılık konusunda oldukça tecrübeli personellerimizle yola devam ediyoruz. Tamamen müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş olan vizyonumuz, müşterilerin istekleri doğrultusunda şekillenmektedir.

Evden eve nakliyatla beraber İstanbul iş yeri taşımacılığı, İstanbul parça eşya taşımacılığı, depo taşımacılığı ve şehir dışı nakliyat konusunda hizmet sunmaya devam eden firmamız, ücretsiz ekspertiz hizmeti de sunmaktadır. Bu manada taşımacılığın yapılacağı yere gelen ekipler ücretsiz ekspertiz yaparak eşyalarınızı sigortalar. Sigortalanan eşyalarınız daha sonra uygun bir şekilde paketlenir ve yine uygun olan araca taşınarak hizmet verilmeye başlanır. Bu süreçte eşyalarınız sigortalı olduğu için herhangi bir olumsuz durumda tüm maddi kayıplarınız telafi edilmektedir. Ancak bu güne kadar böyle bir durumun yaşanmadığını ve tamamen başarılı bir taşımacılık süreci geçirdiğimizi belirtmek isteriz.

Proses evden eve nakliyat sunmuş olduğu tüm hizmetleri kurumsal kimlik anlayışı ile gerçekleştirmektedir. Müşteri memnuniyetine önem verirken personel çalışanlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca taşınacak olan tüm eşyalarınız özel uygulamalardan yararlanılarak problemsiz bir şekilde talep edilen bölgeye ulaştırılmaktadır.

Ekonomik fiyat politikası belirlerken aynı zamanda güvenilir bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamaya devam ediyoruz. Firmamıza günün her saati ulaşabilir ve Türkiye’nin neresinde olursanız olun evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Bunun yanında taşımacılık sektöründe bir firmada olması gereken tüm sertifikalara sahip olduğumuzu da unutmayın.

Evinizi yada Ofisinizi mi Taşıyacaksınız?

Bizi Arayın Bize Yazın Yada Ofisimizi Ziyarete Gelin. Taşınma İhtiyaçlarınızı En iyi biçimde Karşılamaktan Mutluluk Duyarız.

Proses Nakliyat İstanbul Evden eve nakliyat Sektöründe uzun yıllardır hizmet vermekte olup deneyimi, personel yapısı ve araç çeşitliliği daima en uygun ve kaliteli taşımayı garanti eder.